Någon jävla ordning måste det väl vara

Den här borgliga regeringen – inte har den gjort allting bättre direkt. De är alldeles för släpphänta. Liberalism, var och en sin egen lyckas kapitalstarka smed, frihet och lägre skatt. Jättebra. Men det funkar inte. Människor kan inte tänka själv och ta eget ansvar. Det måste statsministern göra åt dem. Jag kommer att ge min röst till nästa partiledare som lovar att genomdriva följande lagar och regler:

– Förbud att vistas i städer, tätbebyggelse, parker, skogar och glesbygd samt kommunala färdmedel och privata fordon med mp3-spelare eller motsvarande musikapparat inkopplad i öronen.

– Tvångsomhändertagande för förande av okopplad hund som inte åtlyder kommandona ”Kom” och ”Stanna”.

– Sex års fängelse för att prata i mobiltelefon samtidigt med framförande av fordon. Med fordon avses personbil, tjänstebil, lätta och tunga lastbilar, cyklar av alla slag, alla motordrivna fordon samt brädor på hjul. Undantag: traktor på åker. Två års pålaga om man håller mobilen i handen.

– Dödsstraff för rödlyskörning vid Roslagstull.

– Förbud mot att vistas utomhus mellan klockan 17.00 och 07.00 under tiden oktober till och med februari utan erforderligt antal och korrekt placerade reflexer.

– Offentlig skampåle i sju dygn för alla som tilltalar någon med ”fitta” eller ”hora”. Rullade i avföring och klipulver.

– Avhysningsskäl föreligger för att dra möbler över golvet i lägenhet i flerfamiljshus oftare än en gång per månad och mer än en halvtimme vid ett och samma tillfälle.

– Tretusen procents moms på varor som innehåller sötningsmedel och smakförstärkare. Samt näringsförbud för tillverkare av dylika.

– Maxantal för matprogram på SVT, TV4, Kanal 5 och trean per vecka och samtidigt.

– Lagstiftning att samtliga landskamper, inklusive VM och EM, i fotboll skall sändas i SVT.

Jag hoppas statsministern ordnar det här skyndsamt så vi inte behöver vänta till nästa val. För det håller på att urarta fullständigt .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *